Hyppää sisältöön

Kevään 2023 ylioppilasjuhlat

Lahden lukio Gaudian ensimmäistä kevään ylioppilasjuhlaa vietetään kahdessa osassa lauantaina 3.6.2023 Sibeliustalossa.

Ensimmäinen juhla, johon osallistuvat ryhmät B, D, F, H, KU, N, P ja R, alkaa klo 9.00. Järjestäytyminen alkaa alustavasti kello 8.30, jolloin kaikkien ylioppilaiden on oltava paikalla. Jälkimmäinen juhla, johon osallistuvat ryhmät A, C, E, G, IB, J, MU, O ja Q, alkaa klo 11.45. Järjestäytyminen alkaa alustavasti kello 11.15, jolloin kaikkien ylioppilaiden on oltava paikalla. Juhlan arvioitu kestävän hieman yli 2 tuntia. Ylioppilas voi kutsua juhlaan 2 vierasta.

Tuleville ylioppilaille järjestetään juhlan kenraaliharjoitukset perjantaina 2.6.2023 Sibeliustalolla. Myös kenraaliharjoitukset porrastetaan, jälkimmäisen juhlan harjoitus alkaa klo 11.30 ja ensimmäisen juhlan harjoitus klo 12.45. Kenraaliharjoituksen arvioitu kesto on noin 1h 15min. Kenraaliharjoitukseen on tuotava mukana oma perinteinen suomalainen ylioppilaslakki.

Videoworks Finland videotaltioi tänä vuonna Lahden lukio Gaudian molemmat ylioppilasjuhlat 3.6.2023 Sibeliustalossa klo 09:00 ja 11:45. Juhlatilaisuudet taltioidaan kolmella videokameralla ja videotuotanto toteutetaan kokonaisuudessaan alan ammattilaisten toimesta. Videotaltioinnista leikataan jälkituotannossa laadukkaasti editoitu ylioppilasjuhlavideo, joka on tilattavissa DVD:llä ja tarkempilaatuisena tiedostona USB-muistitikulla. Videotaltiointi on hyvä muisto sekä ylioppilaille, että ylioppilaiden vanhemmille. Video pitää sisällään koko ylioppilasjuhlan lakituksineen. DVD sisältää videomenun, joka helpottaa halutun kohdan tai oman ryhmän löytämistä videolta. Levyt toimitetaan nelivärikansilehdellä varustetuissa standardeissa DVD-boxeissa. 32GB USB 3.0 -muistitikulla tilattava video on tarkempilaatuinen ja katsottavissa monilla eri katselulaitteilla. Videoworks Finland on videotaltioinut ylioppilasjuhlia lukioissa vuodesta 2005 lähtien.

DVD:t ja USB-muistitikut postitetaan tilaajille yleensä muutaman kuukauden sisällä ylioppilasjuhlasta videoleikkauksen valmistuttua. Pyydämme tekemään videotilauksen 30.kesäkuuta 2023 mennessä joko suoraan verkkokaupastamme, jonne löytyy linkki sivustoltamme www.vinland.fi tai sähköpostitse tilaukset@vinland.fi. Kenraaliharjoituksissa on tarjolla lomakkeita, joilla videotallenteen voi myös tilata.

Tilauksessa tulisi olla seuraavat tiedot:

– Lukion nimi / vuosi + juhlan alkamisaika

– USB ja/tai DVD

– Tilattava kappalemäärä

– Tilaajan nimi

– Tilaajan osoite

– Tilaajan puhelinnumero tai sähköpostiosoite

Ylioppilasjuhlavideoiden kappalehinnat 2023 ovat:

USB-muistitikku: 34,95e/kpl + postitus- ja käsittelykuluja 5,00e/kpl

DVD: 29,95e/kpl + postitus- ja käsittelykuluja 5,00e/kpl

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.