Hyppää sisältöön

Kummalliset Taidetyöpajat Talvikarnevaaleilla 29.1.-3.2.2024

 

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään 41. kerran 27.1.–18.2.2024 teemalla Kummallinen talvi. Talvikarnevaalit ovat osana Kirsi Kunnas 100 -juhlavuotta, josta teeman nimikin on saanut inspiraationsa. Talvikarnevaalit ovatkin yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Yli kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla.

Gaudian Kuvataidelinja järjestää seitsemän Taidetyöpajaa lapsille/koko perheelle ja onkin ainut kuvataide/muotoilu/käsityön -työpajojen ohjelmatarjoaja Talvikarnevaaleilla. Iloisena otamme tämän vastaan ja haluamme olla mukana toteuttamassa laadukasta Lastenkulttuuria Lahdessa.

Kummallinen talvi toimii hauskana teemana piirtämisessä, maalaamisessa ja muotoilussa. Luvassa on mielikuvituksellisia matkoja värin, sommittelun ja muotojen maailmaan. Maanantain 29.1. – perjantain 2.2. työpajat ovat iltapäivisin klo 13.30 – 15.00. Lauantaina on kaksi työpajaa: klo 10.00 – 11.30 ja klo 12.30 – 14.00. Työpajoja vetävät kuvataidelinjan 3. vuoden viisi opiskelijaa. Vastuuopettajina toimivat kuvataideopettajat Mirka Polojärvi ja Leena Valtonen.

Työpajat soveltuvat päiväkoti-ikäisille ja koko perheelle. Työpajan päätteeksi työt ja teokset saa mukaan. Tervetuloa Kummallisiin Taidetyöpajoihin!

Ikäsuositus: Koko perhe
Liput: Veloitukseton
Kesto: 1 t 30 min
Lippuvaraukset: pe 26.1. mennessä leena.valtonen@edu.lahti.fi
Paikka: Lahden Lukio Gaudian Arthousessa, luokka C-315, Terijoenkatu 7, Lahti

https://www.phlastenkulttuuri.fi/kalenteri/39-kuvataide-muotoilu-ja-kasityo/1073-kummalliset-gaudian-taidetyoepajat-lapsille