Hyppää sisältöön

PEIKKO JA LUMIKEIJU Lahden Lasten Talvikarnevaaleilla

Tästä liput esityksiin: Gaudia lukion esitykset – Lahden kaupunki (lahti.fi)

 

Lahden lukio Gaudian esitykset Terijoki-salin näyttämöllä

ma 30.1. klo 9.30 ja klo 18.00

ti 31.1. klo 18.00

 

Liput: 10€, lippu sisältää eläinkeppinuken, perhelippu 30€

Puoli tuntia ennen esitystä kahvio ja pinssejä ym. kivaa

Lahden lukio Gaudia, Terijoenkatu 2, 15140 Lahti, Lahden Lasten Talvikarnevaalit 2023

Peikko ja Lumikeiju on vuorovaikutteinen ja leikkisä musiikkisatu. Sadussa Peikko odottaa pääsyä talviunille, kun syksy vaan jatkuu. Peikko lähtee etsimään talvea ja kohtaa kaikenlaisia yllätyksiä matkallaan. Peikko ja Lumikeiju käsittelee lapsen näkökulmasta ajan ja luonnon kiertokulkua sekä ilmastomuutosta herkällä ja hauskalla tavalla. Se on myös tarina ystävyydestä ja rauhoittavan levon merkityksestä.

Lahden lukio Gaudian Peikko ja Lumikeiju on osa Lahden Lasten Talvikarnevaalien ohjelmaa. Lasten talvikarnevaalit ovat vuosittain talvikuukausina toteutuva koko kaupungin yhteinen tapahtuma.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit tarjoaa runsaasti ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit järjestetään jo 40. kerran teemalla Jippiaijuu, juhlavirneeseen suu! Nyt onkin syytä juhlaan, kun festivaali täyttää täydet 40 vuotta. Talvikarnevaalit ovatkin yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Talvikarnevaalit haluaa toimia laadukkaan ja lapsilähtöisen lastenkulttuurin puolestapuhujana osoittamalla omalla toiminnallaan, kuinka mielenkiintoinen, monipuolinen ja taiteellisesti korkeatasoinen lastenkulttuuriin keskittynyt festivaali voikaan olla. Talvikarnevaalien koko ohjelmistoon voit tutustua kalenteri (phlastenkulttuuri.fi)