Hyppää sisältöön

Gaudian yhteinen aloitus ke 10.8. klo 9.00

Lahden lukio Gaudian historiallinen ensimmäinen lukuvuosi on alkamassa.  Aloitamme ensimmäisen lukuvuoden kokoontumalla yhteiseen aloitustilaisuuteen Paavolasaliin (eli uuteen liikuntahalliin) ke 10.8. klo 9.

Tervetuloa kaikki gaudialaiset – sekä uudet että opintojaan jatkavat lukiolaiset!

Tule paikalle hyvissä ajoin, koska ottaa aikansa, että kaikki pääsevät sisälle ja istumaan. Halliin mennessä riisutaan kengät (ja ne otetaan saliin mukaan oman tuolin alle), koska salin lattia ei kestä ulkokengillä kävelemistä ja hiekkaa. Opettajia on ohjaamassa sekä sisä- että ulkopuolella.

Suosittelemme saapumaan kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Liikuntahallin vieressä on tilaa mopoille. Pyörille on paljon tilaa kampusalueella. Autoille ei valitettavasti ole kampusalueella ilmaista pysäköintimahdollisuutta. Lahden tekninen ja ympäristölautakunta on linjannut (15.9.2019), että opiskelijat voivat pysäköidä kapunginkirjaston takana sijaitsevalle pysäköintialueelle hintaan 50 €/kk. Ohjeet sähköisen pysäköintiluvan saamiseksi löydät tästä. Kannustamme opiskelijoita vetoamaan suoraan lautakuntaan ja kaupunkisuunnitteluun ilmaisen tai edullisemman pysäköinnin mahdollistamiseksi.

Yhteisen tilaisuuden jälkeen päivä jatkuu ryhmänohjaajan ja oman ryhmän kanssa RO-luokissa (ohjeet oman RO-luokan löytämiseksi tulossa). Ensimmäinen päivä päättyy klo 15 mennessä.

Lukion aloittavat opiskelijat, ottakaa reput mukaanne, vaikka ne olisivatkin aamulla tyhjiä. Iltapäivällä repussa on lukiolaisen tärkein opiskeluväline eli tietokone, kunhan huoltasi on sähköisesti allekirjoittanut koneen käyttösopimuksen (ks. ohjeet).