Hyppää sisältöön

Opiskelijatoiminta

Gaudian opiskelijatoimintaa suunnitellaan nykyisten kannaslaisten ja tiirismaalaisten kanssa kevään 2022 aikana. Gaudiaan luodaan toimintakulttuuri, jossa opiskelijat pääsevät oikeasti vaikuttamaan itseään koskeviin asioihin.

Gaudiassa opiskelijoiden on myös mahdollista suunnitella omia aktiviteetteja, joissa samoista asioista kiinnostuneet nuoret pääsevät tuustumaan toisiinsa.

Sivua täydennetään vielä kesän 2022 aikana.

Opiskelijakunnan hallitus

Kaikki Gaudian opiskelijat kuuluvat lukion opiskelijakuntaan. Opiskelijakuntaa edustaa opiskelijakunnan hallitus, joka valitaan lukuvuosittain ehdolle asettuvista ehdokkaista.

Opiskelijakunnan hallitus nimeää edustajat, jotka voidaan kutsua opettajainkokouksiin ja erilaisten työryhmien kokouksiin käyttämään opiskelijoiden ääntä. Hallitus järjestää myös opiskelijoiden näköisiä tapahtumia, kuten pukeutumisviikkoja, vappuriehoja tai opiskelijoiden ja opettajien leikkimielisiä kisoja tai haastematseja.

Tutortoiminta

Gaudiassa on koulutettuja tutoropiskelijoita, jotka ohjaavat ja opastavat varsinkin aloittavia lukiolaisia opiskeluun liittyvissä asioissa.